CSM Mediaș a reluat antrenamentele cu noul lot

Știri de Sibiu, 22.08.2019

Echipa de baschet a Mediașului a început pregătirile pentru noul sezon competițional, lotul fiind stabilit ”în mare parte” și limitat din cauza bugetului, a declarat tehnicianul Mihai Popa.

Sportivii antrenați de Mihai Popa și Dan Popa s-au reunit miercuri după-amiază la Sala Sporturilor Mediaș, dornici de victorii și baschet de calitate.

„Suntem dornici de muncă, am așteptat să intrăm în sală, să începem pregătirea. În curând va sosi și ultimul nostru transfer, Jacob Gibson, care o să ajungă în cursul săptămânii viitoare. Sperăm să creăm nucleul acela competitiv, care ne va duce spre jocurile bune, care să ne aducă cât mai multe victorii, să putem practica un baschet cât mai de calitate și să aducem cât mai mulți spectatori la sală.
În mare parte acesta este lotul cu care vom aborda sezonul competițional. Mai putem face încă un transfer, așteptăm răspunsul. Suntem puțin limitați ca buget, dar s-ar putea să mai accepte încă un jucător străin, așteptăm răspunsul acestuia.”, a declarat Mihai Popa, antrenorul CSM Mediaș.

La reunirea lotului au fost prezenți 11 jucători: Titus Nicoară, Octavian Popa Calotă, Radu Vrîncian, Daniel Banciu, Nikola Siladji, Jonathan Barnes, Stefan Nikolic, Andrei Albu, Rareș Hancaș, Teo Dăbău și Răzvan Gabor.

Andrei Iliescu a lipsit motivat, urmând ca ultimul transfer, Jacob Gibson, să se alăture echipei în cursul săptămânii viitoare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.