Concurs de gafe la ceremonia de investire a prefectului de Sibiu (VIDEO)

Știri de Sibiu, 23.08.2019

Noul prefect al Județului Sibiu, medieșeanca Maria Minea, a fost investită oficial în funcție vineri, în prezenta secretarului de stat al MAI, Ciprian Popescu.

Ceremonia organizată la sediul Prefecturii Sibiu, în prezenta IPS Laurențiu Streza și a autorităților locale și județene, a fost dominată de un adevărat concurs de gafe ale noului prefect.

După depunerea jurământului, Maria Minea, cel mai probabil pe fondul emoțiilor, a scăpat din mână chiar Constituția pe care a jurat să o respecte.

În cuvântul adresat participanților la ceremonie, reprezentatul Guvernului în teritoriu s-a adresat Mitropolitului Ardealului cu ”Inălțimea voastră”, în loc de ”Inalt Prea Sfinția Voastră”, cum este formula corectă de adresare față de un astfel de ierarh.

Mai mult, la finalul mesajului a salutat prezența în sală a președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cimpean, în condițiile în care la ceremonie au fost prezenți doar cei doi vicepreședinți – Marcel Luca și Christine Manta Klemens, nu și președita CJ.

”Mesajul meu este că toate problemele pe care le vom întâmpina în activitatea noastră se pot rezolva, dacă facem o echipă bună, și sunt convinsă că așa va fi. Ca funcționar public, am lucrat o parte din timp ca director la Direcția Socială și vreau să va spun, în acest sens, ca sunt o persoană sensibilă la toate problemele oamenilor”, a mai transmis prefectul de Sibiu.

După investirea în funcție, Maria Minea, care nu și-a prezentat oficial un CV, a refuzat să dea declarații presei pe motiv că va organiza ulterior o conferință de presă. Ultimul loc de munca a fost cel de secretar al comunei Loamneș.

Maria Minea o înlocuiește pe Adela-Maria Muntean, care a deținut funcția de prefect al județului Sibiu din octombrie 2017.

Numirea acesteai la conducerea Prefecturii Sibiu se pare că a fost surprinzătoare și pentru o parte din liderii PSD Sibiu, care nu se așteptau schimbarea Adelei Muntean din funcție.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citeste si: Concurs de gafe la ceremonia de investire a prefectului de Sibiu (VIDEO) […]