Sibian reținut pentru că a încercat să violeze fetița concubinei;Femeia, bătută după ce a sunat la 112

Știri de Sibiu, 24.08.2019

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Dumbrăveni, județul Sibiu, a fost reținut pentru că a încercat să violeze o fetiță în vârstă de 11 ani, copilul femeii cu care locuia, anunță Inspectoratul de Poliției al Județului Sibiu. Polițiștii de la Investigații Criminale Sibiu au făcut cercetări o noapte întreagă, după ce mama fetei a negat în primă fază cele semnalate pe 112 iar la distanță de câteva ore a cerut din nou ajutorul Poliției pentru că era bătută de același bărbat care încercase să-i violeze copilul.

Potrivit IPJ Sibiu, mama copilului a cerut prima dată ajutor pe 112 vineri noaptea, la ora 2. 37, când a auzit că bărbatul încearca ”prin constrângere să întrețină raport sexual” cu minora.

”La fața locului s-a deplasat cu celeritate un echipaj din sistemul de ordine și siguranță publică, în imobil fiind identificați minora și bărbatul de 40 de ani. Atât apelanta cât și fiica sa au fost conduse la sediul poliției, unde minora în prezența mamei sale a negat orice formă de agresiune asupra sa. Apelanta a hotarât să se întoarcă la domiciliul concubinului său”, a precizat Luciana Lazăr , purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

După trei ore, femeia a revenit cu telefon la 112 pentru că era bătută de același bărbat.

”După ce revin în locuința bărbatului, acesta din urmă a agresat-o din nou pe concubina sa, lovind-o cu pumnii și palmele. Minora intervine între cei doi si încearcă aplanarea conflictului și întreruperea agresionării mamei sale și apelează 112, solicitând intervenția politiei. De aceasta data minora relatează cele petrecute în realitate, inclusiv cu privire la încercarea acestuia de a o viola, precizând că prima dată a mințit întrucât a fost amenințată de către presupusul agresor să nu spună nimănui despre cele petrecute”, a mai precizat Lazăr.

Din cercetări a reieșit că cei doi adulți, pe fondul consumului de alcool, s-au certat în timpul zilei când se aflau într-o vizită, după care bărbatul a mers singur acasă și a încercat să violeze fetița care a țipat după ajutor dar care, la prima întâlnire cu polițiști nu a putut să spună că fusese victima unei tentative de viol.

Agresorul a fost reținut pentru tentativă de viol și violență în familie și urmează să fie prezentat sâmbătă în fața procurorului cu propunere de arestare preventivă.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citeste si: Sibian reținut pentru că a încercat să violeze fetița concubinei;Femeia, bătută după ce a su… […]