Tribunal Sibiu: Termen în cazul polițistului acuzat de tentativă de viol

Știri de Sibiu, 26.08.2019

Tribunalul Sibiu a stabilit pentru săptămâna viitoare termen de judecată în dosarul polițistului sibian cercetat în arest la domiciliu pentru tentativă de viol în cazul a două sportive minore din Sibiu.

Citeste si: Șoc în IPJ Sibiu: Polițist acuzat că ar fi agresat sexual minore

Tribunalul Sibiu a fixat ca termen data de 2 septembrie pentru judecarea contestației depuse de Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, a precizat pentru StirideSibiu Camelia Prundaru, purtător de cuvânt al Tribunalului Sibiu.

Parchetul cere în continuare cerectarea polițistului în stare de arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ioan Veștemean, a motivat contestarea arestului la domiciliu ”pe considerentul că el influențează probele și ia legătura cu fetele, fapt ce pune în pericol ancheta”.

Citeste si: Parchetul face recurs în cazul polițistului arestat la domiciliu pentru tentativă de viol

Potrivit Parchetului Sibiu, agentul de poliție este cercetat pentru tentativă la viol în cazul a două tinere sportive pe care le antrena în timpul liber, în calitate de antrenor de box. Fetele pe care polițistul le-ar fi agresat sunt sportive cu performanțe care s-au antrenat o perioadă la secția de box a clubului ”Tactic Box Academy”.

Procurorii sibieni susțin că gresiunile sexuale asupra sportivelor durau de aproximativ trei ani.

După impunerea măsurii arestului la domiciliu, șeful IPJ Sibiu, comisarul sef Tiberiu Ivancea, a dispus suspendarea din funcție a agentului de poliție.

Citeste si: Polițistul acuzat de tentativă de viol, APT la testarea psihologică și venit din sursă externă
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.