Ambasadorul Canadei despre Sibiu: Locul în care îți dorești să îți crești copiii

Știri de Sibiu, 02.09.2019

Sibiul este un județ în care îți dorești să te stabilești și să îți crești copiii, a declarat ambasadorul Canadei la București, Kevin Hamilton, în cadrul întrevederii cu prefectul de Sibiu, Maria Minea, potrivit unui comunica de presă transmis de Prefectura Sibiu.

“Sibiul este un județ în care îți dorești să te stabilești și să îți crești copiii. Sunteți binecuvântați din punct de vedere geografic, iar oamenii sunt minunați aici. Observatorii Canadei prezenți la summit-ul Consiliului Uniunii Europene organizat la Sibiu au fost foarte încântați de oraș. Cred că este momentul ca noi, Ambasada, să profităm de imaginea bună pe care o are Sibiul în fața canadienilor și să încurajăm companiile să vină și să investească aici”, a declarat Kevin Hamilton.

Ambasadorul Canadei se află luni într-o vizită oficială la Sibiu unde se inaugurează prima grădiniță canadiană din sud-estul Europei.

Maple Bear, cea mai importantă rețea de școli canadiene din lume, deschide la Sibiu, începând de anul viitor, prima școală canadiană din Europa, respectiv prima școală româno -canadiană în România, unde vor învăța 300 de copii.

Citeste si: Maple Bear deschide la Sibiu prima școală canadiană din Europa

“Grădinița canadiană va completa oferta educațională foarte generoasă a Sibiului. Este un prim pas foarte important, care va atrage investitorii canadieni. Avem forță de muncă foarte bine pregătită, calificată în diverse domenii, avem tineri cu rezultate excelente. Mă bucur că v-ați îndreptat atenția spre județul nostru și vă mărturisesc că acest lucru nu mă surprinde pentru că județul Sibiu este o veritabilă perlă a României. Putem construi parteneriate solide și profitabile pentru ambele țări, în domenii diverse: industrie, agricultură, turism, servicii”, a precizat prefectul Maria Minea.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.