Hoți periculoși puși în libertate după un tun de 14 mii $ dat în Tursib (VIDEO)

Știri de Sibiu, 09.09.2019

Nu mai puțin de 14 mii de dolari au reușit să fure doi bucureșteni din geanta unei sibience care a scos banii de la bancă și a plecat acasă cu autobuzul. Poliția avertizează populația asupra riscului ca hoții să-și reia activitatea, având în vedere că unul dintre autori a fost pus în libertate la scurt timp după ce a fost găsit, pe motiv că victima și-a retras plângerea, odată ce i-au fost recuperați banii de Poliție. Urmare a evoluției dosarului, oamenii legii au dat publicității imagini cu momentul furtului și fac apel la populație să ajute la identificarea unui alt bărbat care a ajutat la comiterea infracțiunii.

Sibianca a rămas fara bani vineri, iar sâmbata ”s-a reușit identificarea și depistarea unor persoane bănuite că ar fi sustras dintr-o poșetă suma de 14.075$”, informează IPJ Sibiu.

Ca să dea de urmele hoților, polițiștii din Sibiu au fost nevoiți să ceară sprijinul Secției 7 Poliție București și Biroului Flagrant de la Brigada de Transport Public București.

”Prejudiciul a fost recuperat în totalitate însă, din păcate, partea vătămată s-a împăcat cu autorii infracțiunii comise în dauna sa și nu mai are pretenții de natură civilă sau penală de la aceștia.(…) Din păcate, lăsând la o parte resursele umane și materiale investite de Poliția Sibiu pentru identificarea, depistarea și cercetarea acestei fapte, riscul este ca acești indivizi să revină în stradă și să comite fapte similare. Mai mult decât atât, cei doi bărbați sunt cunoscuți cu astfel de preocupări”, avertizează IPJ Sibiu.

Tehnica folosită de hoți a fost surprinsă de camerele de supraveghere video montate în autobuz iar Poliția Sibiu face apel la populație să ajute la identificarea unui alt bărbat, complice, cel care este evidențiat în cerc.

”Facem apel către toți cetățenii care pot oferi informații care să conducă la identificarea celui de–al treilea bărbat, să apeleze 0269/208211 – Poliția Municipiului Sibiu”, transmite IPJ Sibiu.

Potrivit Poliției, ca să ia banii femeii care a urcat în autobuz, hoții au folosit o metodă specială: un bărbat în vârstă de 50 de ani, domiciliat în București, împreuna cu o persoană de sex masculin a cărei identitate a rămas necunoscută, s-au postat între victimă şi ceilalţi călători, asigurându-se că nu se observă momentul în care un alt bărbat (în vârstă de 30 de ani, domiciliat în București) a furat banii.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Răspunsuri

  1. […] Citeste și: Hoți periculoși puși în libertate după un tun de 14 mii $ dat în Tursib (VIDEO) […]

  2. […] Citeste si: Hoți periculoși puși în libertate după un tun de 14 mii $ dat în Tursib (VIDEO) […]

  3. […] Citeste și: Hoți periculoși puși în libertate după un tun de 14 mii $ dat în Tursib (VIDEO) […]