Școala I.L. Caragiale se extinde cu o nouă clădire

Știri de Sibiu, 10.09.2019

Școala I.L. Caragiale din Sibiu, unde învață peste 500 de elevi, se va extinde cu un nou corp de clădire ce va avea amenajate 11 clase, sala de gimnastică , o sală de mese și cabinete medicale.

Investiția în valoare de 12,5 milioane lei este asigurată din fonduri europene, urmare a semnării contractului de finanțare între Primăria Sibiu și Agenția de Dezvoltare Regională Centru.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sibiu, în noul corp de clădire se vor amenaja 11 săli de clasă – cabinete de fizică, chimie și informatică, o sală de gimnastică cu vestiare și dușuri pentru elevi, o sală multimedia și o bibliotecă cu sală de lectură, o sală de mese cu oficiu și un cabinet pentru alimente, un cabinet medical, un cabinet pentru direcțiune, o cancelarie și o sală de ședințe , vestiare pentru angajați, un atelier mecanic, o arhivă și alte anexe.

În proiect este cuprinsă și dotarea noului sediu cu mobilierul școlar, respectiv table interactive, videoproiectoare și sisteme PC.

Următorul pas după obținerea banilor este atribuirea contractului de execuție a lucrării, având în vedere că municipalitatea are deja finalizat proiectul tehnic și obținută autorizația de construcție.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.