Disperare în Poliție: Sibienii devin tot mai miloși cu hoții

Știri de Sibiu, 10.09.2019

După cazul sibiencei care și-a retras plângerea depusă la Poliție în urma recuperării sumei de 14 mii de dolari care îi fuseseră furați în autobuz, un alt tânar din Sibiu i-a iertat pe hoții care l-au deposedat în plină stradă de bani și bunuri, anunță Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu.

Citeste și: Hoți periculoși puși în libertate după un tun de 14 mii $ dat în Tursib (VIDEO)

În astfel de condiții, situația devine tot mai frustrantă pentru polițiștii sibieni care se mobilizează pentru prinderea hoților și recuperarea prejudiciului, iar hoții rămân în libertate.

”Fapta reclamată s-a produs în stradă, într-un cartier din municipiul Sibiu, iar echipajul Poliției Municipiului Sibiu care a fost direcționat spre locul evenimentului a identificat victima și alte 2 persoane, pe care le-au condus la sediul poliției pentru continuarea investigațiilor. În urma cercetărilor efectuate și audierii persoanelor implicate, polițiștii au stabilit faptul că victima a fost abordată de către două persoane pe care le cunoștea, iar în urma unor divergențe și a unor neînțelegeri a fost deposedat de bunurile pe care le avea asupra sa, precum și de sumele de 200 euro și 180 de lei. Tânărul le-a declarat polițiștilor că nu a fost amenințat, lovit sau imobilizat în timpul deposedării, și nici nu s-a opus”, informează IPJ Sibiu.

Cei doi agresori nu pot fi însă pedepsiți întrucât victima i-a iertat.

”S-a reușit recuperarea integrală a prejudiciului creat, care a fost restituit victimei. În cursul cercetărilor, părțile au ales să se împace, reclamantul nemaiavând alte pretenții”, mai precizează IPJ Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.