Barna: Sunt foarte optimist că sibienii vor întelege că acum putem să mergem mai departe

Știri de Sibiu, 11.09.2019

Dan Barna, candidatul Alianței USR – PLUS pentru alegerile prezidențiale, se declară optimist în privința puterii de întelegere a sibienilor în opțiunea lor despre cine poate să ducă acum România.

Întrebat de jurnaliști, la corul USR din Sibiu, care este ponderea susținerii manifestată pentru el și actualul președinte Klaus Iohannis, tot sibian, Dan Barna s-a declarat optimist având în vedere mesajele nevoii de schimbare pe care oamenii de transmit.

”În aceste alegeri prezidențiale Sibiul va fi Termopilele politicii românești. Vom vedea care este rezultatul. Colegii mei îmi spun din stradă (…) care sunt mesajele. Am discutat și eu cu oamenii în zona centrală. Există această nevoie: ”Trebuie să schimbăm lucrurile!”, ”Așa nu se mai poate!”, ”România trebuie să iasă din blocajul în care băltește de 30 de ani”! Este această problemă și la sibieni. De fapt am întâlnit-o în toate județele din România. Din această perspectivă sunt foarte optimist că sibienii vor întelege că acum, și nu peste 5 ani, putem să mergem mai departe. Este pur si simplu optiunea despre cine poate să ducă România în UE și în pasul următor de dezvoltare”, a declarat Dan Barma la Sibiu.

Potrivit acestuia, județul Sibiu se află în top 3 național, cu peste 11 mii de semnături pentru depunerea candidaturii lui Dan Barna la alegerile prezidențiale.

Candidatul Alianţei USR-PLUS pentru alegerile prezidențiale a anunţat, marţi, că a reuşit să strângă cele de 200.000 de semnături necesare înscrierii în competiţia pentru Cotroceni.

Caravana ”Dan Barna Președinte – Dacian Cioloș prim-ministru” a ajuns miercuri la Sibiu, unde Dan Barna se va întâlni cu susținătorii.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.