Enache înainte de meciul cu Poli Iași: Va fi echilibrat

Știri de Sibiu, 13.09.2019

Partida de duminică, dintre FC Hermannstadt și Politehnica Iași, contând pentru etapa a IX-a a Ligii I, ce se va disputa pe Stadionul Municipal din Botoșani, va fi una aechilibrată, din care sibienii speră să revină acasă cu puncte, spune Constantin Enache, antrenor principal al Hermannstadt.

”Ne așteaptă un joc important. Avem în față o echipă cu forță ofensivă, o echipă cu echilibru între defensivă și atac. Cred, totuși, că meciul va fi unul echilibrat, fiindcă noi suntem pregătiți. Am avut două săptămâni de pregătire foarte bune. Ne organizăm foarte bine în ultima perioadă ca și grup și joc. Sper să fim echipa mai pragmatică de această dată. Obiectivul nostru este să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv.”, a declarat Enache.

Meciul dintre Poli Iași și FC Hermannstadt se va disputa duminică, de la ora 18.00, pe Stadionul Municipal din Botoșani, întrucât stadionul ”Emil Alexandrescu”, pe care Poli Iași dispută meciurile de acasă, a intrat în reamenajare.

După primele opt etape din Liga I, Poli Iași se situează pe locul 5, la 3 puncte de prima treapta a clasamentului, iar Hermannstadt pe locul 10, cu 9 puncte.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.