Muncitorul căzut de pe un bloc aflat în construcție a decedat la spital

Știri de Sibiu, 17.09.2019

Bărbatul de 45 de ani care a căzut luni după-amiaza de la etajul IV al unui bloc aflat în construcție în cartierul Gușterița din Sibiu a decedat la spital iar activitatea pe șantierul unde s-a produs accidentul de muncă a fost închisă, potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Sibiu.

În urma tragediei, activitatea firmei care construiește în zonă a fost sistată.

”Inspectorii de munca s-au deplasat în teren și au sistat activitatea pe șantier. Cercetarea va fi preluată de ITM Sibiu, care va transmite dosarul spre avizare către Inspecția Muncii, după care va fi predat Parchetului cu propunerea care se desprinde”, a precizat pentru StirideSibiu Anca Gancea, purtătorul de cuvânt al ITM Sibiu.

Potrivit cercetărilor preliminare, victima ar fi căzut în gol aproximativ 10 metri. Se pare că bărbatul făcea lucrări la balconul unui bloc care se ridică în zona fostului hotel Libra.

Muncitorul , originar din localitatea Roșia, județul Sibiu, a fost preluat în stare gravă de un echipaj al Ambulanței Sibiu și Spitalul Județean Sibiu.

”Pacientul a fost adus cu multiple traumatisme. A decedat în urma unui stop cardio-respiorator”, a declarat Decebal Toderiță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

Citeste si: Muncitor rănit grav după ce a căzut de la etajul IV al unui bloc
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.