Bal mascat, spectacol de succes în deschiderea Sibiu Opera Festival

Știri de Sibiu, 17.09.2019

Opera ”Bal mascat” de Giuseppe Verdi, jucată marți seara,în debutul celei de-a XVIII-a ediții a Sibiu Opera Festival, se bucură de mare succes la public, cu mari șanse de sold out.

Potrivit organizatorilor, în prima parte a zilei de marți mai erau doar 20 de bilete disponibile pentru spectacolul pus în scenă e membrii Operei Naționale Române din Timișoara.

”Bal mascat”, primul spectacol al festivalului este programat marți, 17 septembrie, cu începere de la ora 19, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu.

Sibiu Opera Festival va continua cu probele concursului de canto ”Vox Artis”, competiție realizată în colaborare cu ”Viena Opera Company” din Austria.

Din programul ”Sibiu Opera Festival” nu vor lipsi nici anul acesta spectacolele pentru copii, concertele vocal-simfonice sau mini-recitalurile de arii din opere realizate în spații neconvenționale.

Programul complet al festivalului este disponibil pe pagina www.filarmonicasibiu.ro Biletele au fost puse în vânzare la Casa de Bilete a Sălii Thalia (tel. 0735566486) și online, pe portalul www.iabilet.ro. Prețurile biletelor variază între 20 și 54 de lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%.

Peste 400 de artiști participă anul acesta la Sibiu Opera Festival. Pe scenele din Sibiu vor urca muzicieni din Spania, Olanda, Ucraina și România la care se adaugă participanții la Concursul de Canto ”Vox Artis” care reunește, la fiecare ediție, tineri interpreți de canto de pe întreg mapamondul.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.