Barna despre ancheta antifraudă: Orice verificare și re-verificare este binevenită

Știri de Sibiu, 17.10.2019

Uniunea Salvați România susține, într-un comunicat de presă, că „a luat notă” de faptul că afacerile cu fonduri europene derulate de firma lui Dan Barna, candidaul Alinaței USR-PLUS pentru prezidențiale, sunt verificate de Departamentul pentru lupta antifraudă (DLAF), în urma anchetei publicată de Rise Project. În replică organismului european, Dan Barna spune că ”orice verificare și re-verificare” a activității sale este ”binevenită”.

”USR a luat notă de încă o verificare a contractelor pe care firma în care a fost partener președintele Dan Barna le-a derulat cu fonduri europene”, anunță USR pe pagina de Facebook.

USR precizează că afacerile lui Dan Barna ”au mai fost verificate de organismele intermediare și de autoritățile de management care nu au găsit niciun fel de nereguli financiare sau de oricare altă natură. Contractele au fost în regulă, așa cum a demonstrat rambursarea integrală a fondurilor, fără corecții financiare”.

“Orice verificare și re-verificare a activității mele este binevenită. Am fost și rămân deschis și transparent, ca întotdeauna”, a declarat Dan Barna, candidatul USR PLUS la Președinția României.

Rise Project a pubkicat mai multe documente despre proiectele finanțate din fonduri europene gestionate de firma lui Dan Barna, sugerând că afacerile s-au derulat după modelul ”Dragnea”, prin implicarea membrilor familiei și apropiaților din Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citeste si: Barna despre ancheta antifraudă: Orice verificare și re-verificare este binevenită […]