Halep, considerată victimă a pesedismului și amenințare pentru Justiție de Vecerdea, rivalul lui Țiriac

Știri de Sibiu, 07.11.2019

Preşedintele clubului Pamira Sibiu, Marius Vecerdea, a lansat joi un atac fără precedent la adresa Simonei Halep, căreia îi răspunde la apelul public lansat Ministerului Sportului pentru reluarea finanțării Federaţiei Române de Tenis (FRT) aflată în blocaj din cauza întârzierii recunoaşterii noului preşedinte ale Federaţiei Române de Tenis, Ion Ţiriac.

Implicarea sportivei în conflictul dintre Marius Vecerdea și Ion Țiriac, despre care a susținut că a fost ales democratic la conducerea FRT, a generat un lung șir de acuze și insinuări la adresa Simone Halep, majoritatea cu conotații politice.

Citeste și: Halep, apel la responsabilitate după blocarea FRT de lupta dintre Vecerdea și Țiriac

Vecerdea o cataloghează pe Halep victimă a ”pesedismului” folosită pentru amenințări la adresa noului ministru al Sportului.

”Dragă Simona, prin mesajul tău ca răspuns la postarea mea referitoare la sentințe ale justitiei din România, constat cu îngrijorare că ai devenit la rândul tău victima pesedismului, acest comunism cu haine noi, și că ai fost folosită intr-un mod josnic pentru a mă ataca direct dar mai ales pentru a amenința și a manipula noul ministru al Sportului”, scrie Vecerdea pe Facebook.

Președintele clubului de tenis din Sibiu merge până acolo și încât lansează ipoteza potrivit căreia gestul Simonei Halep de a-l susține pe Țiriac într-o cauză aflată pe rolul instanței s-ar putea considera o ”amenințare” la adresa Justiției.

”Draga SIMONA, oare te-ai gândit dacă este ok sa garantezi tu public, prin influența ta mediatica, peste JUSTIȚIA din Romania, ca Țiriac a fost ales corect și democratic? Oare așa ai văzut tu ca se decide un meci pe terenurile de tenis din țările civilizate? Adică o minge out este judecată in funcție de locul ocupat in ierarhia mondiala? Oare meciurile au un arbitru sau se arbitreaza in funcție de ce spune Federer sau Halep?
Oare doar prezenta unui mustăcios octogenar miliardar este GARANTIA STATULUI DE DREPT DIN ROMÂNIA? Oare nu este o Amenințare la adresa JUSTIȚIEI ca o personalitate sa facă asemenea presiuni garantând public ca Țiriac ar fi democratic ales, când încă judecătorii deliberează? Draga SIMONA, te anunț ca vremea fosilelor comuniste apune curând (poate nu chiar pana te întorci tu din vacanța). Te anunț ca vremea securiștilor siniștrii care folosesc astăzi informația și tehnologia in mod malefic, Este istorie , iar oamenii se trezesc, și sunt decisi sa vadă și altceva, sa renască!”, mai scrie Vecerdea, care își încheie mesajul cu un îndemn la vot.

Blocajul invocat cu eleganță de Simona Halep, face referire la procesul deschis de preşedintele clubului Pamira Sibiu, Marius Vecerdea, care a contestat în instanţă alegerile pentru preşedinţia FRT din luna iunie.

Ion Ţiriac a fost ales, la 19 iunie, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, cu 32 de voturi obţinute la Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri. La alegeri au fost cinci candidaţi, Marius Daniel Vecerdea a obţinut 11 sufragii, Ion Ţupa 3, în timp ce Liviu Ursuleanu şi Răzvan Itu nu au obţinut niciunul din cele 46 de voturi exprimate. La Adunarea Generală de Alegeri au avut drept de vot cei 54 de membri asociaţi (n.r. – membrii semnatari ai Actului Constitutiv al Federaţiei Române de Tenis).

Marius Daniel Vecerdea, care în luna iunie a candidat şi la un post de vicepreşedinte, a contestat în instanţă alegerile.

Prieten apropiat al președintelui Klaus Iohannis, Vecerdea a deschis în ultimii ani mai multe procese împotriva Federaţiei Române de Tenis, el contestând în instanţă şi precedentele alegeri, din 17 noiembrie 2017, când George Cosac câştiga al doilea mandat la conducerea FRT.

Redam integral mesajul adresat de Marius Vecerdea Simonei Halep:

”RĂSPUNS SIMONEI HALEP, dar și domnului Ministru al sportului IONUT STROE!

Dragă Simona, prin mesajul tău ca răspuns la postarea mea referitoare la sentințe ale justitiei din România, constat cu îngrijorare că ai devenit la rândul tău victima pesedismului, acest comunism cu haine noi, și că ai fost folosită intr-un mod josnic pentru a mă ataca direct dar mai ales pentru a amenința și a manipula noul Ministru al sportului!

Te iert Draga SIMONA și te tratez cu COMPASIUNE!
Te înțeleg așa îi înțeleg pe toți sportivii care nu au acces la o EDUCAȚIE desăvârșita, la o EDUCAȚIE care sa producă oameni compleți cu INTEGRITATE și spirit civic NU doar campioni gen gladiatori crescuți doar pentru a arăta ca munca și doar munca, fără vreo iluminare spirituală este cea care prevalează și este folosită ca exemplu de urmat.

Te înțeleg dragă SIMONA, pentru ca știu exact cum aceasta EDUCAȚIE ne învață sa fim doar umili și ascultători, ne învață doar sa muncim și sa ne sacrificam pentru a arăta dușmanilor poporului (acești străini care ne vor răul), ce mândru este sa fim români (parca era un slogan pesedist de campanie).

Te înțeleg dragă SIMONA, pentru ca văd copii care știu doar de frica greșelii, care învață fără sa fie functionali, care fac sport doar pentru victoria cu orice preț fără compasiune pentru celălalt, fara sa știe de sănătate sau de bucuria altor lucruri de pe pământ!

Te înțeleg dragă SIMONA, pentru ca văd chiar și Adulți, oameni striviți de frica de a Răspunde unui mare magnat.
Îți scriu dragă SIMONA, ție și celor care te îndrăgesc, că a venit timpul sa ne trezim, sa ieșim la lumina, sa avem curajul de a sta drepți, sa ne implicam civic și sa mergem
LA VOT, sa aruncăm in negura timpului acest nou comunism care ne-a ținut captivi.

Draga SIMONA, a venit timpul sa înțelegi ca Țiriac știe sa folosească valorile acestui popor in interesul lui și al acoliților lui si a învățat de pe vremea lui Gheorghe Maurer, apoi Ceaușescu – Iliescu – Adrian Năstase – Dragnea și Ponta (cu ajutorul căruia a înscăunat șef la Federatia Romana de Tenis in 2013, un alt securist comisar din MAI).

Draga Simona, a venit timpul sa înțelegi ca Țiriac știe ca marii campioni din comunism au crescut fără știință de carte pe modelul rusesc – cu munca de gladiator – pentru a putea fi apoi folosiți in interesul partidului iubit, și pentru a arată poporului mândru ce rezultate extraordinare avem împotriva vestului!

Draga SIMONA, Țiriac știe ca marii sportivi astfel crescuți sunt arma perfecta in mâinile unor păpușari excroci de cea mai joasa speța!
Țiriac știe cum sa manipuleze un astfel de sportiv crescut cu multă munca, rod al efortului incredibil al părinților și celor apropiați!

Draga SIMONA, oare te-ai gândit dacă este ok sa garantezi tu public, prin influența ta mediatica, peste JUSTIȚIA DIN ROMÂNIA, ca Țiriac a fost ales corect și democratic?
Oare așa ai văzut tu ca se decide un meci pe terenurile de tenis din țările civilizate? Adică o minge out este judecată in funcție de locul ocupat in ierarhia mondiala?
Oare meciurile au un arbitru sau se arbitreaza in funcție de ce spune Federer sau Halep?
Oare doar prezenta unui mustăcios octogenar miliardar este GARANTIA STATULUI DE DREPT DIN ROMÂNIA?
Oare nu este o Amenințare la adresa JUSTIȚIEI ca o personalitate sa facă asemenea presiuni garantând public ca Țiriac ar fi democratic ales, când încă judecătorii deliberează?
Draga SIMONA, te anunț ca vremea fosilelor comuniste apune curând (poate nu chiar pana te întorci tu din vacanța). Te anunț ca vremea securiștilor siniștrii care folosesc astăzi informația și tehnologia in mod malefic, ESTE ISTORIE, iar oamenii SE TREZESC, și sunt decisi sa vadă și altceva, sa renască!

Domnule Ministru Ionut Stroe, va rog sa fiți puternic, mai sunt câțiva securiști comuniști in Minister dar va asigur ca vor pleca singuri dacă faceți curat. Aveți curaj, nu va lăsați intimidat de actiunile gen comunist totalitarist in forța ale mustaciosului octogenar miliardar! Va asigur ca va fi istorie in curând!
LA VOT OAMENI BUNI!”
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.