Bătăușii implicați în scandalul de pe Oțelului, căutați de Poliție

Știri de Sibiu, 08.11.2019

Mai mulți bărbați care s-au răfuit joi noapte pe strada Oțelului din Sibiu cu bâte, cutițe sau spray-uri lacrimogene sunt căutați în continuare de Poliție, mare parte dintre scandalagii reușind să fugă de la locul încăierării înainte să ajungă mascații. Pentru aplanarea conflictului, soldat cu spitalizarea unui tânăr de 26 de ani, a fost nevoie de intervenția echipelor speciale din cadrul Poliției și Jandarmerie.

Potrivit anchetatorilor, se pare că au fost implicați în scandal peste 10 bărbați, rude chemate de două familii vecine ajunse la certuri violente din cauza copiilor.

În urma spitalizării victimei, Poliția a deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe și caută în continuare toate persoanele implicate, nefiind impusă nicio măsură împotriva scandalagiilor până la data publicării.

”În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și aplicarea măsurilor legale în consecință”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Tânărul dus la spital a suferit leziuni la nivelul capului și mâinilor.

”Pacientul este internat in cadrul Secției de Neurochirurgie și se fac în continuare investigații. A suferit un traumatism cracio-cerebral cu hemoragie craniană minoră, se află sub tratament”, a precizat pentru StirideSibiu Decebal Toderiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

Citeste si: Bătaie între două găști din Sibiu; Un tânăr dus la spital
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.