Energy Challenge 2020 competiție cu premii de mii de euro

Știri de Sibiu, 08.11.2019

Compania E.ON România a lansa o nouă ediție a competiției Energy Challenge. Înscrierile pentru Energy Challenge 2020 se fac până pe 20 decembrie, când vor fi oferite premii de 3000 de euro, o trotinetă electrică și un voucher în valoare de 1.000 de lei .

”Ești student sau masterand și ești pasionat de lumea energiei? Ai prieteni sau colegi alături de care ai dezbătut o idee sau un proiect pe teme de eficiență energetică, energie verde sau digitalizare? Dacă ai răspuns pozitiv la aceste întrebări, îți lansăm o provocare: înscrie-ți proiectul sau ideea la Energy Challenge, fiindcă a început ediția a șasea! Ai la dispoziție o lună și jumătate pentru asta, termenul final fiind 20 decembrie, înscrierile fiind făcute pe echipe formate din 2-4 persoane”, transmite E.ON România.

Competiția Energy Challenge a debutat în 2015 și de atunci a antrenat aproape 200 de studenți din centre universitare din România, dornici să aducă soluții inovative, realizate în echipă, care să facă lumea energiei mai eficientă, mai flexibilă și mai ieftină. Te așteptăm să reconfigurezi lumea energiei prin intermediul domeniilor pe care dorim să le abordăm la actuala ediție: Eficienţă Energetică & Optimizare Reţea, Energie Verde, Digital & Smart, Produse/Servicii Clienţi.

Începând de săptămâna viitoare, tineri din E.ON România, unii dintre ei foști participanți la Energy Challenge, vor face un tur de prezentare a competiției în centrele universitare din Târgu-Mureş, Iaşi, Sibiu, Mediaş, Bucureşti, Ploieşti, Cluj-Napoca, Timișoara, Arad, Braşov, Suceava, Alba-Iulia, Constanţa, Craiova, Oradea.

Energy Challenge este dedicată tuturor tinerilor, studenți sau masteranzi, din toate centrele universitare din țară, care doresc să se implice în dezvoltarea domeniului energiei. Nu doar ideile pe care le generează echipele vor fi punctate, ci și modul de prezentare a acestora, de către un juriu format din specialiști din domeniul energiei.
La finalul lunii ianuarie 2020 vor fi comunicate echipele finaliste, urmând ca acestea să participe în luna martie, la Târgu Mureș, la Energy Challenge Academy, unde concurenţii vor participa la workshop-uri.

Finala competiției va avea loc în luna aprilie, la sediul E.ON România din Târgu Mureș, iar câștigătorii vor pleca acasă cu premiile puse în joc.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.