Victorie pentru CSU la Pitești

Știri de Sibiu, 17.11.2019

Echipa de baschet a Sibiului s-a impus în fața piteștenilor, sâmbătă seara, cu scorul de 77- 59 (23-12, 10-26, 28-12, 16-9) în meciul contând pentru etapa a VI-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Elevii lui Dan Fleșeriu au dominat jocul și au încheiat meciul la scorul de 77- 59 (23-12, 10-26, 28-12, 16-9). Următorul meci îl vom juca în FIBA Europe Cup, miercuri, 20 noiembrie, în deplasare la Fribourg Olympic.

”Am intrat foarte bine în meci, cu agresivitate mare. Diferența de la final nu reprezină nimic, lupta din teren fiind mult mai intensă. Mă bucură mult revenirea lui Chris și, de asemenea, Radu Paliciuc. Au contat în multe momente decisive. Dar astăzi toți cei care au intrat au avut un aport foarte important. Este o victorie importantă care trebuie să ne facă mai resposabili, mai motivați și mai încrezători în jocurile care urmează”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu.

Cel mai bun jucător al BC CSU Sibiu a fost Christopher Cooper care a avut o prestație de excepție și a terminat în double-double, cu 20 de puncte și 12 recuperări, urmat de Isaiah Philmore, care a încheiat tot în double-double cu 13 puncte și tot atâtea recuperări. Jordan Chatman a marcat 13 puncte, Lucas Tohătan 11p, Randal Falker 9p, Rolland Torok 7p și Radu Paliciuc 4p.

După acest meci, BC CSU Sibiu se deplasează în Elveția, miercuri, 20 octombrie, unde va întâlni acasă echipa Fribourg Olympic, în cadrul FIBA Europe Cup.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.