Firmele din mall funcționează fără aviz de la Primărie

Știri de Sibiu, 18.11.2019

Dechis în pezența autorităților locale și județene, mall-ul din Sibiu generează un lung șir de nereguli. Zecile de firme care au închiriat spații în Promanada Mall funcționează fără autorizație din partea Primăriei Sibiu, în condițiile în care dosarele de avizare a activității lor sunt încă în analiză sau incomplete.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Sibiu, la aproape o săptămâna de la deschiderea complexului comercial care oferă o gamă variată de servicii, peste 70 de firme nu au aviz de funcționare pe motiv că lipsesc documente de la dosare sau sunt în analiză.

”Serviciul de Autorizare și Control a primit 51 dosare cu documentații din partea comercianților, dar sunt incomplete, lipsind diverse avize, inclusiv autorizația ISU. Acest serviciu a transmis comercianților solicitări de completare a documentelor. Alte 20 de dosare au intrat în instituție și sunt în analiză”, a precizat, luni, pentru StirideSibiu Mirela Gligore.

Dată fiind situația, administrația sibiană anunță controale la mall.

”Poliția Locală va include centrul comercial Promenada Sibiu în Planul de control pentru următoarea perioadă”, a mai precizat purtătorul de cuvant al Primăriei Sibiu.

Foto: facebook.com/paginaoficialaSibiu

Asta în condițiile în care primarul Sibiului, Astrid Fodor, a participat la deschiderea oficială a complexului comercial.

Mall-ul din Sibiu a fost inaugurat joi,14 noiembrie, în ciuda faptului că nu deține autorizația de securitate la incendiu emisă de ISU Sibiu.

Citeste si: ISU Sibiu, amendă pentru nerespectarea avizului PSI dat pentru mall (UPDATE)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns