Filarmonica Sibiu concertează de Ziua Națională la Ateneu; Reprezentația de la Sibiu, devansată

Știri de Sibiu, 19.11.2019

Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu susține, în premieră, Concertul Dedicat Zilei Naționale a României la Ateneul Român. Tot în premieră, tradiționalul concert de 1 Decembrie de la Sibiu va fi prezentat pe scena Sălii Thalia cu o seara înainte.

Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu va fi dirijată de către Cristian Lupeș, avându-I ca soliști pe Sorin Petrescu (pian) și Doru Roman (percuție).

Potrivit unui comunicat al Filarmonicii, publicul sibian se va putea bucura de Concertul de 1 Decembrie în seara de 30 noiembrie, de la ora 19.00. În program sunt incluse lucrările Liviu Dănceanu: “Concerthymn”, Gabriel Mălăncioiu: “Percutrance”, Petre Elinescu: “Scenă pastorală română”, Andrei Tănăsescu: “Ciuleandra” și George ENESCU: Poema română.

Dată fiind lipsa orchestrei chiar de Ziua Națională, conducerea Filarmonicii anunță că reperzentația artistilor sibieni de la Ateneul Român va fi transimă și proiectată live în Piața Mare a orașului.

Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu va fi dirijată în timpul reprezentației de la Ateneu de către Cristian Lupeș, avându-i ca soliști pe Sorin Petrescu (pian) și Doru Roman (percuție).

Accesul la concertul din 30 noiembrie se va face pe bază de invitație.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.