Neagoe înainte de revenirea pe ”Municipal”: Îmi doresc din tot sufletul să facem un joc bun

Știri de Sibiu, 01.12.2019

Emoții mari și dorință de victorie în râdurile echipei sibiene de fotbal înainte de meciul cu C.F.R. Cluj, campiona en-titre, ce marchează revenirea echipei sibiene de fotbal pe Stadionul ”Municipal”. Eugen Neagoe, antrenorul principal al FC Hermannstadt, își pune mari speranțe în șansele echipei pentru obținerea de puncte, odată reveniți acasă.

”Nu a fost ușor deloc pentru suporteri. Mulți au fost alături de noi la Tg.Mureș și merită felicitați pentru asta! Suporterii noștri sunt cei mai importanți. Referitor la meciul de duminică, 1 decembrie, ce pot spune este că îmi doresc din tot sufletul să facem un joc bun. C.F.R. Cluj poate alinia lejer 3 echipe, judecând după lotul pe care îl au. Cei care intră dau totul pentru a-i demonstra lui Dan Petrescu că merită să fie titulari meci de meci. Totuși, eu cred că noi suntem capabili să jucăm bine și de aceea ne dorim cele 3 puncte. Din păcate, suntem într-o poziție deloc mulțumitoare pentru noi. Campionatul este, însă lung. Mai sunt multe etape importante.”, a declarat Eugen Neagoe.

Partida dintre FC Hermannstadt și C.F.R. Cluj, contand pentru etapa a XVIII-a, Liga I, se joacă de Ziua Națională a României, pe Stadionul Municipal Sibiu, începând cu ora 19:00.

Pentru prima dată, pe Stadionul Municipal Sibiu se va juca pe nocturnă și pe un gazon modern.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.