Sute de pompieri la paradele militare din Sibiu și Mediaș

Știri de Sibiu, 01.12.2019

Peste 400 de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu participă duminică la ceremoniile militare organizate în județul Sibiu cu ocazia Zilei Naționale a României iar alte aproximativ 100 de carde muncesc, asigurând intervențiile, în caz de nevoie.

Pompierii vor delifa cu tehnica din dotare la Sibiu și Mediaș, unde Garnizoana Sibiu organizează parade militare.

Citeste si: 10 MIG-uri și elicoptere militare vor survola Sibiul de 1 Decembrie

”Peste 400 de pompieri din cadrul ISU Sibiu vor participa la paradele militare organizate în municipiile Sibiu și Mediaș, la activitățile de depunere de coroane și jerbe de flori, dar și la retragerea cu torțe organizată de către structurile din cadrul Sistemului Național de Apărare și Ordine Publică. Peste 250 de pompieri militari vor defila pentru publicul numeros, iar 5 autospeciale de intervenție alături de cuplul canin vor fi prezente la Expoziția de tehnică militară din parcarea Teatrului Național „Radu Stanca”, B-dul Corneliu Coposu, municipiul Sibiu”, a declarat Alina Voina, purtător de cuvant al ISU Sibiu.

În timp ce colegii lor sărbătoresc în stardă, alături de români, alți peste 100 de pompieri sunt la datorie,

”Pentru răspunsul la urgenţele medicale și misiuni de salvare, 10 ambulanțe SMURD de acordare a primului ajutor sunt pregătite să intervină, împreună cu o ambulanță de terapie intensivă mobilă și o autospecială pentru transport victime multiple”, a mai adăugat reprezentantul ISU Sibiu.

Pompierii se alătură celor aproximativ 2000 de militari care vor participa la parada de Ziua Națională de la Sibiu, incluziv Forțele Aeriene Române.

Citeste si: Cum și unde sărbătoresc sibienii de Ziua Națională; Program 1 Decembrie!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.