O nouă zonă de blocuri din Hipodrom I intră în șantier pentru doi ani

Știri de Sibiu, 05.12.2019

O parte din cartierul Hipodrom I, cuprinsă între străzile N. Iorga – Luptei – bulevardul V. Milea – Rahovei – bdul M. Viteazu, intră în modernizare în următorii doi ani cu o investiție în valoare de peste 26 milioane lei.

Conform contractului atribuit firmei SC Geiger Transilvania SRL Mureș, banii sunt prevăzuți pentru reabilitarea străzilor și aleilor din zonă și amenajarea unui număr de aproximativ 1000 de locuri de parcare.

Mai mult prevazute lucrări de coborâre a cablajului metropolitan suspendat, de modernizare instalare a unor corpuri de iluminat cu LED, montarea a peste 250 de stâlpi de iluminat metalici,
modernizarea canalizării pluviale pentru preluarea apei de ploaie, amenajarea de spații verzi și plantarea a 500 de arbori ornamentali și construirea a trei locuri de joacă și a unei zone de odihnă cu alei și bănci.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sibiu, contractul are un termen de execuție de 24 de luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor care va fi transmis constructorului în martie a anul viitor.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.