CJ Sibiu a finanțat documentația pentru modernizarea DJ 106 E, până la limita cu Alba

Știri de Sibiu, 06.12.2019

Consiliul Județean (CJ) Sibiu a încredințat la începutul lunii noiembrie documentaţia de avizare a lucrărilor pentru reabilitarea și modernizarea DJ 106 E, care face legătura, prin Mărginimea Sibiului, cu județul Alba.

Contracul în valaore de 448 mii lei, încredințat companiei Tehno Consulting Solution SRL, prevede modernizarea pe o distanță de 48 de km a DJ 106E Cristian (int.DN1)-Orlat-Sibiel-Vale-Sălişte-Galeş-Tilişca-Rod-Poiana Sibiului-Jina-lim.jud.Alba.

”Drumul județean 106 E care traversează Mărginimea Sibiului, una dintre cele mai dezvoltate zone turistice din județul nostru a fost și este în atenția Consiliului Județean Sibiu pentru a fi modernizat. Având în vedere lungimea lui considerabilă și lucrările ample care trebuie făcute pentru consolidarea lui, Consiliul Județean Sibiu pregătește documentația necesară care va sta la baza accesării de finanțări externe. Din bugetul propriu, Consiliul Județean Sibiu a efectuat periodic lucrări de reparații și întreținere și lucrări de consolidare insuficiente însă pentru aducerea drumului la un standard modern.”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu.

Din cele 5 oferte depuse, a fost desemnată câștigătoare compania Tehno Consulting Solution SRL, care va trebui să realizeze în termen de 4 luni documentația de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI) pentru reabilitarea și modernizarea DJ 106 E.

Valoarea contractului este de 448.949,79 lei fără TVA, față de valoarea estimată de 600.000 lei fără TVA.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.