USR – PLUS: Sediu comun la Sibiu și propuneri separate de candidați

Știri de Sibiu, 08.12.2019

USR Sibiu și PLUS Sibiu funcționează din luna decembrie în același sediu, însă fac pregătiri separat pentru desemnarea candidaților pentru viitoarele alegeri locale.

Potrivit unui comunicat remis redacției, din decembrie, sediul PLUS din Sibiu va funcționa în aceeași clădire cu sediul Filialei Locale Sibiu a USR și totodată cu Biroul Parlamentar al deputatului Dan Barna, respectiv pe Bulevardul Victoriei.

”Ne dorim ca pregătirea următoarelor campanii electorale și toate celelalte acțiuni politice ale partidelor care formează alianța dintre PLUS și USR la Sibiu să beneficieze de condițiile apropierii fizice a sediilor și oamenilor, astfel încât cetățenii să vadă că acționăm împreună și ținem cont de dorința lor de a vedea o forță politică unită”, spune Raul Apostoiu, președintele PLUS Sibiu.

Potrivit acestuia, PLUS și USR au început selecția candidaților proprii pentru alegerile locale, urmând ca aceștia să parcurgă o procedură comună prin care vor fi desemnați cei mai buni candidați ai Alianței.

Fiecare formațiune își va alege însă separat oamenii ce vor fi propuși să candideze pentru viioarele alegeri locale.

”Fiecare partid isi face propria selectie a candidatilor, care se va finaliza in luna ianuarie. Apoi, in februarie, se va face desemnarea candidatilor din partea Aliantei, prin alegerea celor mai buni candidati din listele prezentate de cele doua partide.In PLUS etapa de inscriere a candidaturilor este in curs, vom cunoaste numarul candidatilor doar dupa verificarea dosarelor si validare. In USR procedura se desfasoara in paralel”, au precizat pentru StirideSibiu reprezentanții PLUS.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.