Acces gratuit la Revelionul de pe pârtiile Arena Platoș

Știri de Sibiu, 30.12.2019

Iubitorii sporturilor de iarnă își pot petrece Revelionul și pe pârtie, în județul Sibiu. Resortul de ski și snowboard Arena Platoș, amenajat în apropierea stațiunii Păltiniș, organizează și anul acesta Revelionul, accesul fiind pe pârtie fiind liber pentru cei care vor să petreacă trecerea dintre ani pe schiuri.

”În seara de Revelion, la ora 22.00, toate instalațiile de transport pe cablu se vor deschide, gratuit, pentru schiori și snowboarderi. La miezul nopții, instructorii școlii de ski și snowboard vor coborî principala pârtie a complexului cu torțe colorate iar ratrack-urile vor lansa sute de artificii spre cer”, anunță organizatorii.

După showul cu foc și artificii de pe pârții pentru Revelion 2019, petrecerea dintre ani se va muta în apreski și în jurul butoaielor cu foc. DJ-ul FunkyDrop va anima petrecerea din seara de Revelion de la Arena Platoș.

Stratul de zapada este consistent atat pentru partiile de schi, cat si pentru pârtiile de sănii.

„A fost un început de sezon puțin mai dificil decât deobicei. Temperaturile ridicate, neobișnuite pentru această perioadă a anului, ne-au încetinit serios producerea zăpezii, însă am profitat de fiecare ocazie, am lucrat zi și noapte și am reușit să ne asigurăm că putem oferi condiții excelente celor care vor să schieze în această vacanță”, a precizat Ioana Dragomir, managerul complexului de la Păltiniș.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.