Trafic aglomerat spre Păltiniș; Șoferii, avertizați să nu blocheze drumul

Știri de Sibiu, 30.12.2019

Circulația mașinilor pe DJ 106 A, între Sibiu și stațiunea montană Păltiniș, este îngreunată, luni, cu precădere de numărul mare de mașini prezente în zona resortului de ski Arena Platoș, unde sunt multe mașini oprite, pentru fluidizarea traficului în zona fiind prezente și echipaje de la Poliția Rutieră.

”Valorile de trafic se mențin și la această oră ridicate, cu ambuteiaje create în special în zona Arena Platoș Păltiniș. La fața locului sunt prezente echipaje din cadrul Biroului Rutier Sibiu și Postului de Poliție Păltiniș, vă recomandăm să respectați indicațiile polițiștilor care supraveghează și dirijează traficul rutier în zonă”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Poliția face apel la șoferi să respecte regulile și să parcheze ”doar în zonele special amenajate”, pentru a permite accesuș mașinilor de intervenție.

De asemenea, Poliția Sibiu îndemnă la calm, sugerând șoferilor să ia în calcul faptuș că ” urcarea spre Păltiniș sau coborârea din stațiune poate depăși timpul unei deplasări normale”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.