IPJ Sibiu a suplimentat efectivele din stradă, pentru mini – vacanța de Revelion

Știri de Sibiu, 31.12.2019

Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu a suplimentat numărul de polițiști care vor acționa în stadă în următoarel zile. În perioada mini – vacanței de Revelion, peste 170 de polițiști vor monitoriza zonele aglomerate unde se organizează petrecerile de Revelion, precum și traficul din județul Sibiu.

”În perioada 31 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020, aproximativ 170 de polițiști sibieni vor acționa zilnic pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.În activități sunt angrenați poliţişti de ordine publică, de la rutieră, investigaţii criminale, de la poliţia transporturi, precum și din celelate structuri, respectiv poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigarea criminalității economice și luptători de intervenţie rapidă”, anunță Poliția Sibiu.

O preocupare aparte a polișiștilor este legată folosirea petardelor și a artificiilor, motiv pentru care IPJ Sibiu recomndă folosirea ”cu precauție a articolele pirotehnice” și apelarea numărului de Urgență 112, în caz de nevoie.

La Sibiu Revelion 2020 se organizează în Piața Mare cu concerte și foc de artificii, la fel și la Arena Platoș, unde partiile de schi vor fi deschise la miezul nopții.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.