Tocaciu: Nu trebuie să regăsim şi în 2020 presiunea politică pe Justiţie

Știri de Sibiu, 31.12.2019

Presiunea politică pe Justiţie resimţită în 2019 trebuie să nu o mai regăsim şi în 2020, transmite Gheorghe Tocaciu, preșdintele ALDE Sibiu, cu speranța ca noul an să aducă unitate românilor.

”Presiunea politică pe justiţie resimţită în 2019 trebuie să nu o mai regăsim şi în 2020. ALDE şi-a asumat rolul de observator activ al acestui subiect şi vom continua să fim la fel de vigilenţi. Credem că justiţia trebuie să fie liberă, dar nici personalul din justiţie să nu fie mai presus de lege. Orice derapaje, fie politice, fie în justiţie trebuie rapid sancţionate.
Urăm tuturor ca anul 2020 să le aducă un trai de viaţă mai bun şi un mediu politic şi economic naţional stabil!”, a transmis Tocaciu.

Liderul ALDE Sibiu afirmă că, indiferent de convingerile politice, trebuie să vedem în 2020 interesul cetăţeanului.

”Din punctul nostru de vedere, al ALDE, oamenii vor o viaţă mai bună, fie că sunt oameni de afaceri sau muncitori ori comercianţi – cu toţii speră la o relaxare a poverii impusă de stat prin taxe şi impozite, la o creştere economică solidă şi la o perioadă de calm”, a declarat Tocaciu în mesajul de Anul Nou.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.