Barna: În 2020 trebuie să alegem o nouă guvernare pentru România

Știri de Sibiu, 31.12.2019

În 2020 trebuie să alegem o nouă guvernare pentru România, este obiectivul Alianței USR PLUS anunțat de Dan Barna, președintele USR, în mesajul postat pe Facebook cu ocazia Anului Nou.

”Dacă în 2019 am reușit să oprim PSD, în 2020 trebuie să alegem o nouă guvernare pentru România. USR și Alianța USR PLUS vor intra în alegerile locale și parlamentare cu un program care să accelereze modernizarea României. Și cu o echipă de oameni capabili să transforme acest program în realitate.Să curățăm statul de hoție și nepăsare. Să ne asigurăm că funcția publică este rezervată oamenilor cinstiți și competenți”, scrie Barna pe pagina de Facebook.

Potrivit liderului USR, Alianța este pregătită pentru o nouă guvernare care să facă din România ”povestea de succes a Europei”

”România are toate resursele să devină povestea de succes a Europei. Trebuie doar să îi dăm o guvernare capabilă să ne ducă acolo. Aceasta este miza anului 2020.Noi vom fi pregătiți”, a mai transmis Dab Barna.

Tot la finalul anului, președintele URS precizează și direcția doctrinară a partidului: ”A venit și momentul unei clarificări doctrinare a USR, iar direcția pe care o consider corectă e aceea a unui partid de centru-dreapta modern care să reprezinte puterea oamenilor obișnuiți și a comunităților din toată țara. Un partid care să prețuiască libertatea și care, spre deosebire de cele vechi, poate să transforme statul într-un sprijin real pentru societate”.

La trei ani de la infiintarea USR și un an de la fondarea Alianței USR PLUS , ”rostul nostru este să fim expresia politică a unei generații care vrea să construiască o Românie mai bună”, a mai transmis Barna.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.