Sibian reținut pentru că și-a agresat familia care obținuse ordin de restricție

Știri de Sibiu, 09.01.2020

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din Poplaca, județul Sibiu, a fost reținut pentru că a încălcat în mod repetat un ordin de restricție obținut după ce și-a bătul copii și soția care locuiesc în Ocna Sibiului.

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii din Ocna Sibiului l-au reținut după ce, ”cu rea credință, a încălcat în mod repetat măsurile preventive dispuse în ordinul de protecție emis împotriva sa”.

În urmă cu două zile, familia acestuia a cerut ajutorul polițiștilor pentru că bărbatul, bătut fiind, face scandal și își bate copiii.

”Întrucât polițiștii au apreciat existența unui risc iminent la adresa soției și a celor 3 copii minori, au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, au solicitat prezența la fața locului și a reprezentantului S.P.A.S din cadrul Primăriei Comunei Păuca, iar împreună cu acesta au fost luate măsuri de asigurare a protecției victimei. Agresorul a ales să locuiască la adresa mamei sale. Totodată, soția acestuia a formulat împotriva sa plângere penală”, informează Poliția Sibiu.

Soțul violent nu a ținut cont de ordin a revenit în Ocna , de unde a fost dus la sediul Poliției pentru deschiderea unui dosar penal. Nici dosarul penal nu l-a speriat și a revenit a doua oară la familiea care l-a reclamat, decizie ce a dus la reținerea sa.

El a fost dus în Arestul Poliției Sibiu și va fi prezentat joi instanței de judecată pentru noi masuri.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.