Avertisment IPJ Sibiu: Oprirea mașinilor este INTERZISĂ în zona Platoș

Știri de Sibiu, 10.01.2020

Poliția Sibiu avertizează șoferii că s-a impus restricție pentru oprirea mașinilor pe DJ 106A, în zona complexului de ski Arena Platoș, din apropierea stațiunii Păltiniș, în zonă fiind montate indicatoare rutiere noi.

Măsura a fost luată din cauza blocajelor rutiere generate de aglomerația apărută în ultimele săptămâni, când a crescut numărul persoanelor care au mers la ski.

”În vederea decongestionării traficului rutier și prevenirii blocării accesului în zona Arena Platoș Păltiniș, la data de 9 ianuarie, Consiliul Județean Sibiu prin Societatea de Drumuri și Poduri a montat indicatoare care atenționează că oprirea în zonă este interzisă. Serviciul Rutier Sibiu a propus la rândul său montarea acestor indicatoare rutiere având în vedere că iarna, de cele mai multe ori, șoferii parchează mașinile pe marginea drumului, blocând astfel accesul nu doar al autovehiculelor, ci și pe cel al autospecialelor care trebuie să intervină în situația unui eveniment”, transmite IPJ Sibiu.

Turiștii care aleg să meargă în zonă au la dispoziție două parcări temporare amenajate în zona Complexului Arena Platoș și în zona Arka Park.

În cazul în care șoferii nu respectă noile restricții, sunt pasibili de sancțiuni din partea polițiștilor rutieri.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.