Ministrul Sănătăţii, despre decesul Cristinei Ţopescu: Suntem consternaţi

Știri de Sibiu, 13.01.2020

Colectivul Ministerului Sănătăţii regretă dispariţia prematură a jurnalistei Cristina Ţopescu, care de puţin timp se alăturase echipei de comunicare, se arată într-un comunicat remis luni de reprezentanţii instituţiei.

“Suntem consternaţi de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât şi echipa din MS regretăm profund dispariţia acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generaţii de telespectatori. A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Ţopescu, care s-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, şi până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârşit. Acum, când mă uit în urmă, nu-mi vine să cred că s-a stins, singură şi în tăcere. Să-i spunem cu toţii o rugăciune în gând şi Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a spus ministrul Sănătăţii, Victor Costache, citat în comunicat, informează agerpres.ro.

Jurnalista Cristina Țopescu a fost gasita morta în acasă duminică seara, la varsta de 59 de ani.

Cristina Țopescu era consiliera ministrului Sănătăți, Victor Costache.

Aceasta locuia singură, iar în casă au mai fost găsiți 3 câini morți, conform primelor informații. Alți 5 câini au fost găsiți în viață.

Cristina Țopescu a fost prezentatoare de televiziune, fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu, recăsătorit cu sibianca Christel Ungar, prezentatoare a emisiunii de limbă germană de la TVR.

Tatăl jurnalistei a încetat din viață anul trecut, la vârsta de 81 de ani.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.