AJOFM Sibiu: Joburi de vară pentru studenți

Știri de Sibiu, 14.01.2020

Studenții interesați să lucreze pe perioada vacanței de vară pot opta pentru un job în Germania. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Sibiu a deschis perioada de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn program, anul acesta fiind disponibile pentru Sibiu 30 de locuri.

Oferta include joburi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor, pe o durată de două luni.

Programul este deschis studenților cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată și care au cunoștințe de limba germană.

”Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.
Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Sibiu, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, str. Morilor nr.51 A,localitate Sibiu, în vederea înregistrării aplicațiilor”, precizează AJOFM.

Aplicațiile sunt deschise până în data de 14 februarie.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.