TBC: Licitație pentru aparatură medicală și mobilier

Știri de Sibiu, 14.01.2020

Consiliului Județean (CJ) Sibiu a lansat în luna ianuarie procedura publică pentru achiziția de aparatură medicală și mobilier pentru Ambulatoriul Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu.

Valoarea contractului este estimată la peste 600 mii lei.

“Investițiile în sănătate sunt prioritare pentru Consiliul Județean Sibiu. Chiar dacă avem în derulare proiectul spitalului nou, trebuie să asigurăm servicii medicale de calitate și în spitalele deja existente. Scopul nostru este de a utiliza sursele de finanțare europeană, în proporție cât mai mare atât pentru infrastructură cât și pentru servicii medicale precum dotarea cu aparatură și mobilier medical”, spune Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu.

Firmele interesate de licitație pot să depună ofertele până la data de 21 februarie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Livrarea aparaturii medicale precum și a elementelor de mobilier medical se va efectua în timp de 6 săptămâni de la semnarea contractului. Valoarea contractului de 666.097,67 lei defalcat astfel: dotările medicale – 623.722,16 lei, iar mobilierul medical – 42.375,51 lei.

Licitația vizează achiziționarea următoarelor aparate medicale: aparat aerosoli, aparat Glucotest, pletismograf body test, QuantiFERON KIT, balon de resuscitare, defibrilator automat portabil cu acumulator, negatoscop, aparat vizualizare vene, scaun electric recoltare sânge, autoclav orizontal clasa B 60 l, aspirator de secreții adulți, ecograf doppler, canapea/ masă hidraulică cu 3 corpuri/secțiuni pentru adulți
În ceea ce privește mobilierul medical, lista cuprinde următoarele elemente: troliu medicație, dozator de apă, dulap depozitare echipamente și materiale sanitare, masă de lucru, dulap medicație prevăzut cu seif interior, lămpi bactericide, tablă magnetică, scaune copii, mașină profesională de spălat pardoseala.
Achiziționarea acestor echipamente se realizează în cadrul proiectului „Dotarea Ambulatoriului Integrat din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu” finanțat din fonduri europene, atrase de Consiliul Județean Sibiu prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.