Trif în scandalul alocațiilor: Gest cinic; Este ridicol argumentul PNL că nu sunt bani

Știri de Sibiu, 14.01.2020

Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, acuză Guvernul PNL de cinism și susține că este ridicol argumentul invocat potrivit căruia că nu sunt bani pentru dublarea alocațiilor pentru copii.

”Un gest cinic și lipsit de umanitate al liberalilor care în campania electorală clamau preocuparea față de soarta copiilor din România. Este ridicol argumentul invocat de guvernarea PNL, acela că nu sunt bani, în condițiile în care Guvernul a renunțat la taxe de miliarde de la bănci și corporațiile din energie. Din păcate, aceștia sunt liberalii căpușați de PDL, care nu cu mult timp în urmă au tăiat salariile și pensiile românilor, având-o vârf de lance pe Raluca Turcan. Una spun în campaniile electorale, iar la guvernare acționează împotriva interesului național și a bunăstării românilor” , afirmă Trif într-un comunicat remis redacției.

Social – democratul sibian atrage atenția că liberalii vor deconta decizia la viitoarele alegeri.

”Dacă tot își doresc alegeri, fie ele și anticipate, cu siguranță pentru aceste lucruri mârșave vor da socoteală în fața sibienilor”, mai spune Trif.

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, marți, Legea privind dublarea alocaţiilor pentru copii, iar oficialii Guvernului au anunțat că, săptămâna aceasta, se va adopta o ordonanță de urgență pentru amânarea cu cel puțin jumătate a an, până la 1 iulie 2020, a plății alocațiilor dublate.

Citeste si: Guvernul va amâna cu cel puțin jumătate de an plata alocațiilor dublate pentru copii
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.