Fleșeriu după meciul cu U-BT: Victoria aceasta ne va costa

Știri de Sibiu, 16.01.2020

Victoria de miercuri seara obținută de BC CSU Sibiu cu U BT Cluj Napoca, în partida din returul sferturilor Cupei României, scor 78-77 (16- 24, 25-22, 13-17, 24-14), este un rezultat care ”va costa” din cauza suprasolicitării jucătorilor, este de părere Dan Fleșeriu, antrenorul echipei sibiene.

In meciul cu Clujul, Fleșeriu nu s-a putut baza pe Jared Jordan, din cauza unei viroze, nici pe Robert Stan, diagnosticat cu gripă, la fel și Isaiah Philmore abia revenit la pregatire.

”O victorie binevenită. După atâtea eșecuri în meciurile cu Clujul și Oradea, în sfârșit am reușit să învingem pe una dintre ele. Este o victorie care a venit oarecum surprinzător, pentru că rotația noastră a fost de opt oameni, restul fiind indispoibili. David Engi a jucat doar 3 minute, deci putem spune că am jucat în șapte. Jucătorii au depus un efort imens. Am avut reacție bună, am recuperat 15 puncte, ne-am dus la 10, ceea ce a fost senzațional, dar nu am reușit să ne îndepărtăm acolo. Au fost momente în meci când jucătorii efectiv nu au mai putut să respire și am cerut time out efectiv ca să le dau aer. Din fericire am reușit să obținem victoria, din păcate, nu contează, Clujul a obținut calificarea mai departe. Victoria aceasta însă ne va costa, peste doar trei zile jucăm la Timișoara și sperăm că jucătorii vor reuși să se recupereze, pentru că, dacă nu mai apar și alte cazuri de boală, rotația va fi aceiași”, a spus Fleșeriu la finalul partidei.

Potrivit acestuia, Sibiul se va concentra pe competițiile din campionat, prima confruntare fiind în deplasare. Ultima etapă a sezonului regulat înainte de Top 6, se va disputa sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 19:00, pe terenul celor de la Baschet SCM Timișoara.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.