Victorie pentru CSU la finalul sezonului

Știri de Sibiu, 19.01.2020

BC CSU Sibiu a învins sâmbătă seara, în deplasare, echipa ge Baschet SCM Timișoara, cu scorul de 84-80, în cadrul ultimului meci din sezonul regulat.

După un debut de partidă slab, baschetbaliștii sibieni au reușit să revină în joc în partea a doua și, dacă s-au văzut conduși și la 22 de puncte, au reușit să revină și să schimbe scorul în favoarea lor.

”Un meci îngrozitor de greu. Am început foarte slab, sub presiunea oboselii din meciul de miercuri. În sfertul doi am reușit să ne mai revenim și să egalăm, oarecum, situația, chiar dacă la pauză au mai fost 10 puncte, dar am jucat ceva mai bine din punctul de vedere al apărării. Mă bucur că băieții au avut încredere și și-au testat limitele, pentru că, imediat după meci, am și avut probleme cu doi jucători care au jucat până la epuizare și mă bucur că am reușit să obținem o victorie. Era importat să trecem acest test, atunci când suntem cpnduși să putem să revenim, să intrăm în meci, și să îl și câștigăm. Îi felicit pe băieți pentru atitudine, pentru atitudinea de miercuri și pentru cea de astăzi, și sper să continuăm să înțelegem că doar cu această atitudine putem să ajungem din nou acolo unde ne dorim”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Cel mai bun jucător al BC CSU Sibiu a fost Barry Stewart care a marcat 23 de puncte, (7/11 de 3p), Urmat de Isaiah Philmore 20p, Randal Falker, Christopher Cooper și Jordan Chatman câte 9p, Rolland Torok 8p iar Lucas Tohătan 6p.

Sibiul abordează TOP 6 de pe poziția a III-a.

”Urmează TOP 6 unde vor fi meciuri la fel de grele ca și până acum și sper să câștigăm meciuri în deplasare. Avem un avantaj destul de mare față de locurile 4 și 5, pe care trebuie să îl mărim neapărat în primele două-trei etape, pentru a ne pregăti de PlayOff. Îi felicit încă o dată pe băieți și le mulțumesc suporterilor că nu au renunțat la noi, chiar dacă am avut perioade lungi în care am jucat mult mai slab decât se așteaptă toată lumea de la noi, chiar și noi, și au venit în număr mare și la Timișoara iar acest lucru a contat extrem de mult”, a spus antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Primul meci al fazei a doua a campionatului are loc săptămâna viitoare, pe teren propriu, cu Steaua București.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.