Turcan, după discuțiile cu primarii PNL din Sibiu: Fondurile europene, soluția dezvoltării comunităților

Știri de Sibiu, 23.01.2020

Vicepremierul Raluca Turcan afirmă că fondurile europene reprezintă ”garanția dezvoltării României” și anunță ”identificarea de soluții pentru dezvoltarea comunităților sibiene”, în urma discuțiilor purtate la Guvern cu primarii PNL din județul Sibiu și președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean.

”Autorității publice din Sibiu au un partener de încredere în Guvernul României. Primarii, împreună cu Președinta Consiliului Județean, s-au arătat interesați de proiecte pentru comunitățile sibiene pentru: construcția și reabilitarea de drumuri, rețele de apă-canal și gaz, spitale și dispensare, școli, grădinițe și săli de sport, dar şi pentru reabilitarea monumentelor istorice și dezvoltarea turismului local”, scrie Turcan pe Fcaebook.

Potrivit acesteia, discuțiile purtate cu ministrul Sănătății, Victor Costache, și ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, au dus ”la identificarea de soluții pentru dezvoltarea comunităților sibiene”.

Turcan este de părere că rezultatele se vor vedea ”în curând, în toate comunitățile sibiene”.

”Credem că România poate evolua din punctul de vedere al calităţii vieții numai printr-o susţinută colaborare între administrațiile locale și administrația guvernamentală. Primăriile şi Consiliul Județean Sibiu sunt implicați în acest proces, iar rezultatele se vor vedea, în curând, în toate comunitățile sibiene”, a mai transmis Turcan pe Facebook.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.