Retineri în plină stradă la Sibiu într-un caz de furt de armă (UPDATE)

Știri de Sibiu, 23.01.2020

Două persoane au fost reținute în trafic, joi, pe Bulevardul Corneliu Coposu din Sibiu, în urma unei intervenții speciale a Poliției Sibiu.

Echipajele de intervenție au blocat în trafic o mașină, în zona Spitalului Județean Sibiu, unde au încătușat două persoane, relatează martorii evenimentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, este vorba despre o ”acțiune în derulare a IPJ Sibiu”.

Oficialul Poliției nu a oferit alte date referitoare la natura cercetărilor care au atras atentia populației și a menționat, întrebată fiind, că nu este vorba de niciun jaf sau altă actiune ilegală ce ar putea viza băncile sau magazinele din zona Piața Unirii.

UPDATE: Potrivit precizarilor ulterioare făcute de Poliție, cei doi reținuți sunt cercetați penal pentru furt de arme după ce au furat un tir sportiv dintr-o cabană din satul Nucet.

”Polițiștii de investigații criminale au identificat și au oprit un autoturism în care se aflau două persoane suspecte de săvârșirea unor fapte ilegale. Cu ocazia verificărilor efectuate, cei doi ocupanți ai autoturismului au fost identificați. Este vorba despre doi sibieni în vârstă de 24 de ani fiecare. Totodată, în urma controlului asupra autoturismului, în interiorul acestuia a fost găsită o armă de vânătoare. Arma este una neletală, de tip sportiv, iar din investigațiile polițiștilor a rezultat că aceasta ar fi fost sustrasă dintr-o cabană din zona satului Nucet, jud. Sibiu, în noaptea de 22 / 23 ianuarie de către unul dintre cei doi sibieni”, a precizat Elena Welter.

Cei doi sunt cercetați penal pentru furt calificat și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Stire in actualizare
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. Adi says:

    Cand vad chesti de-astea, parca ma simt mai in siguranta. Nu sti cine sta pe langa tine, niciodata.