USR stabilește strategia pentru alegeri la Sibiu

Știri de Sibiu, 23.01.2020

Aproximativ 700 de membri USR,din țară și Diaspora, participă la sfârșit de săptămână, la Sibiu, la team building-ul anual în cadrul căruia se pregătesc viitori consilieri locali și primari se pentru alegerile locale din acest an, potrivit unui comunicat remis redacției.

”Mă bucur că împreună cu colegii din USR Sibiu reușim să organizăm al patrulea Team Building național care este focusat, de această dată, pe pregătirea pentru alegerile locale. Continuăm un proiect și să îl facem să producă efectele pe care le așteaptă și de care are nevoie o țară întreagă: administrație competentă, servicii funcționale și o reprezentare demnă făcută de oamenii cinstiți și profesioniști. Ne dorim să facem o Românie mai bună din care să nu mai vrea nimeni să plece”, a transmis Dan Barna, președinte USR.

La eveniment participă și traineri și experți de renume din partea ALDE Europe, Friedrich Naumann Foundation (FNF) și National Democratic Institute (NDI).

La evenimentul de la Sibiu sunt invitați vicepreședintele ALDE Europe, Henrik Bach Mortensen, directorul executiv al Forumului European Liberal (ELF) Daniel Kaddik, viceprimarul Momentm, de district din Budapesta, Gelencsér Ferenc, europarlamentari și parlamentari USR.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.