O nouă tragedie pe Valea Oltului, în zona Lazaret

Știri de Sibiu, 25.01.2020

O tânără din București a murit iar o altă femeie de orgine bulgară a fost transportată vineri seara la Spitalul Clinic Județean Sibiu în urma unui accident grav produs între două autoturisme în zona Lazaret, județul Sibiu.

Potrivit Poliției, femeia care a decedat a derapat și a intrat pe contrasens, unde a lovit mașina în care se aflau doi cetățeni bulgari.

”Femeia din București, care circula spre Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare intr-o curba deosebit de periculoasă la dreapta, a intrat in parapeții de plastic care separa sensurile de mers și apoi pe contrasens unde a lovit frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani din Bulgaria”, a precizat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje SMURD și de la Ambulanță. Tânăra din București a fost scoasă din mașină cu ajutorul echipei de descarcerare și a putut fi salvată iar cea de-a doua victimă a fost transportată la Spitalul Județean Sibiu cu traumatisme la nivelul membrelor, potrivit oficialului ISU Sibiu.

Traficul pe DN7 a fost blocat pe durata intervenției echipelor de salvare si Poliției.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns