Barna: Salutăm decizia PNL de a depune la câteva ore după USR un proiect de lege privind impozitarea pensiilor speciale

Știri de Sibiu, 01.04.2020

Președintele USR, Dan Barna, a declarat miercuri că salută ”decizia PNL de a depune la câteva ore după USR un proiect de lege privind impozitarea pensiilor speciale” și a precizat că parlamentarii USR vor colabora cu orice partid dispus ”să ajute la rezolvarea cât mai rapidă” a pensiilor speciale.

”Salutăm decizia PNL de a depunde la câteva ore după USR un proiect de lege privind impozitarea pensiilor speciale.Vrem să credem că, măcar pe acest subiect, nu e vorba de concurență politică, ci despre o nevoie reală de a regla una dintre cele mai mari nedreptăți din societatea românească actuală.De asemenea, credem că și colegii de la PNL au în vedere faptul că statul are nevoie de toate resursele disponibile pentru a depăși cu bine criza de sănătate publică și previzibila criză economică. Parlamentarii USR vor colabora cu cei ai PNL și cu cei ai oricărui partid dispus să ajute la rezolvarea cât mai rapidă a problemei pensiilor speciale”, a declarat Dan Barna în mesajul publicat pe Facebook.

Barna este de părere că sectoarele public și privat trebuie să împartă greul acestei crize și că ”solidaritate înseamnă inclusiv acest lucru”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.