Primăria Sibiu continuă dezinfecția în Țiglari și Terezian

Știri de Sibiu, 01.04.2020

Primăria Sibiu anunță că de joi, 2 aprilie, continuă dezinfecția scărilor de bloc în cartierele Țiglari și Terezian.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sibiu, dezinfecție contuinuă în zona scărilor de bloc joi, 2 aprilie, cu cartierele Țiglari și Terezian, utilizându-se substanța hipoclorit de sodiu, avizată de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății și dovedită ca eficientă împotriva coronavirusului.

”Cetățenii sunt rugați să rămână în apartamente atunci când se pulverizează substanța pe casa scărilor, pentru a evita eventuale neplăceri. Această recomandare este obligatorie pentru persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace. După efectuarea dezinfecției este obligatorie aerisirea corespunzătoare a spațiilor”, avertizează Primăria Sibiu.

Acțiunile se desfășoară în conformitate cu obligațiile indicate în Ordonanța Militară nr. 4 din 29 martie 2020, costurile fiind suportate din bugetul local al Sibiului.

În paralel, în Sibiu se contuinuă cu spălarea carosabilului cu detergent, care s-a reluat din 1 aprilie când temperaturile au crescut, operațiunea fiind oprită temporar din cauza ninsorii și a temperaturilor sub pragul de îngheț.

Joi, 2 aprilie, se va interveni în cartierele Terezian, Turnișor, în zona centrală și în zona industrială vest.

De asemenea, se face igienizare cu substanță dezinfectantă a zonelor pietonale circulate (trotuare, alei, zone pietonale, pasaje, scări, stații de autobuz). Joi, 2 aprilie, sunt programate cartierele Gușterița și Lupeni și zona centrală.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.