Focuri de armă în Turnu Roșu; Un bărbat care își agresa soția a încercat să atace un polițist cu drujba

Știri de Sibiu, 05.04.2020

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din localitatea Turnu Roșu, județul Sibiu, a fost transportat duminică la Spitalul Județean Sibiu cu plaga împușcata, după ce a încercat să atace cu drujba un polițist care a intervenit în ajutorul unei femei agresată.

Potrivit Poliției Sibiu, soțul violent a încercat sa atace polițiștii cu o drujba, nu a reacționat la avertismentele verbale, motiv pentru care unul dintre polițiști a fost nevoit să îl împuște în picior ca să se protejeze.

Prezența Poliției l-a agitat și mai tare pe bărbatul din Turnu Roșu.

”La sosirea echipajului de poliție, bărbatul a continuat să fie agresiv și, cu o drujbă, a amenințat polițiștii cu acte de violență. Bărbatului i s-a pus în vedere să înceteze de îndată, însă, în ciuda somației, nu s-a conformat.În această situație, unul dintre polițiști a somat agresorul și a tras un foc de avertisment în aer. Întrucât nici de această dată agresorul nu a încetat acțiunile, polițistul a executat un foc de armă asupra bărbatului, rănindu-l în picior”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Potrivit reprezentantului IPJ Sibiu, ”agresorul este conștient”, a fost ”internat sub pază”, iar femeia este în afara oricărui pericol.

Agentul are a recurs la focuri de armă ca să îl liniștească pe agresor, este un tânăr de 32 de ani. El lucrează în cadrul MAI de 8 ani iar duminică a fost însoțit la eveniment de un alt coleg cu care făcea echipă.

Dosarul a fost preluat pentru cercetări de de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, pentru stabilirea încadrării juridice și măsurilor.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.