Bariera CFR de pe Calea Turnișorului, avariată în urma unui accident rutier; Trafic blocat

Știri de Sibiu, 30.04.2020

Traficul rutier peste calea ferată spre strada Distribuției din Sibiu a fost blocat, joi, din cauza unui accident în urma căruia bariera a fost avariată. Poliția Sibiu recomandă șoferilor să evite zona și să aleagă rute ocolitoare, până la remedierea situației.

Potrivit purtătorului de cuvînt al IPJ Sibiu, bariera peste calea ferată a fost avariată după ce a fost lovită de o mașină scăpată de sub control.

”Pe Calea Turnișorului, la trecerea cu calea ferată, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, după ce un sibian în vârstă de 19 ani, pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției de deplasare a autoturismului și a intrat în coliziune cu bariera.Incidentul a dus la avarierea autoturismului, dar și a barierei instalate în zonă, motiv pentru care legătura peste calea ferată dintre Calea Turnișorului cu strada Distribuției este în prezent blocată”, a declarat Elena Welter.

După incident, angaații CFR Sibiu au intervenit pentru remedierea problemei, iar până la repunerea în funcțiune a barierei șoferii sunt sfatuiți să circule pe rute alternative.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.