Schimbări de trafic în zona Calea Cisnădiei; Încep lucrările de lărgire a drumului

Știri de Sibiu, 01.05.2020

Circulația mașinilor pe tronsonul Căii Cisnădiei dintre străzile Gh. Dima și Siretului se închide timp 4 luni, de luni, 4 mai, odată cu începerea lucrărilor de reconfigurare a carosabilului pe Calea Cisnădiei, anunță Primăria Sibiu.

În contextul acestei închideri traficului, mașinile care circulă pe Calea Cisnădiei dinspre strada Nicolae Iorga vor circula pe strada Gh. Dima și apoi pe Calea Dumbrăvii, unde, temporar, pe tronsonul dintre strada Gh. Dima și strada Siretului se va institui sensul dublu de circulație. De pe Calea Dumbrăvii, traficul care circulă spre orașul Cisnădie va folosi strada Siretului.

De asemenea, pentru o bună sistematizare a traficului, la intersecția străzilor Gh. Dima și Calea Dumbrăvii se vor instala temporar semafoare, iar circulația pe Aleea Seviș, Aleea Șteaza și Aleea Streiu va fi în dublu sens.

”În următoarele patru luni, circulația pe Aleea Seviș, Aleea Streiu și Aleea Șteaza nu se va mai desfășura în sens unic, ci în sens dublu, pentru a permite autovehiculelor locatarilor să iasă în strada Rahovei.În acest context, parcarea pe aceste alei nu va fi interzisă, dar locuitorii sunt rugați să parcheze în așa fel încât să creeze spații de refugiu, prin distanțarea autovehiculelor, pentru ca circulația să se poată desfășura în dublu sens”, transmite Primăria Sibiu.

“Este o lucrare necesară, foarte importantă pentru fluența traficului și creșterea mobilității, dar complicată în ceea ce privește gestionarea traficului din zonă în perioada execuției lucrărilor. Locuitorii din zonă precum și cei care tranzitează această arteră sunt rugați să respecte devierile și să dea dovadă de înțelegere și răbdare față de disconfortul temporar, rezultatul acestor lucrări urmând să fie benefic pentru toți.”, a transmis primarul Sibiului, Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Lucrările de reconfigurare și lărgire a carosabilului pe Calea Cisnădiei sunt realizate de SC Terra Building SRL.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.