IPJ Sibiu: Se reiau examinările pentru permis; Masca și mănușile, obligatorii!

Știri de Sibiu, 05.05.2020

Activitatea de examinare pentru redobândirea permisului de conducere sau de reducere a perioadei de suspendare a permisului se reia la Sibiu începând cu data de 6 mai, în condiții stricte de prevenire a răspândirii noului coronavirus, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

”Examinările vor avea loc în fiecare zi de miercuri, începând cu ora 10.00, la sediul Centrului de Analiză și Prevenire a Criminalității al I.P.J. Sibiu, situat în municipiul Sibiu, pe str. Ludoș nr. 33 (cartierul Valea Aurie)”, se menționează în comunicat.

Examinarea de va face în condiții stricte, cu obligativitatea purtării de mască și manuși, iar accesul se va face în serii.

”La accesul în instituţie, conform prevederilor privind limitarea răspândirii virusului gripal COVID 19, persoanele care doresc să susțină acest test au obligaţia de a purta mijloace de protecţie individuale (mănuşi, mască, pix propriu), precum şi de a respecta regulile şi de a utiliza mijloacele puse la dispoziţie în incinta instituţiei (păstrarea distanţei de siguranță, utilizarea dezinfectantului disponibil în holul de acces, prezentarea documentelor la solicitarea polițiștilor).În acest context, în funcție de numărul persoanelor care se prezintă, testarea va fi efectuată în serii, în vederea respectării tuturor măsurilor de distanțare socială dispuse prin ordonanțele militare”, mai anunță Polițiția Sibiu.

Cei care urmează să fie examinați trebuie să se prezinte la sediul Centrului de Analiză și Prevenire a Criminalității cu 30 de minute înainte de începere. Cursanții sunt sfătuiți să respecte regulile de distanțare socială și cele impuse de restricțiile de circulație, în condițiile stării de urgență.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.