Șeful DSP Sibiu: Îi îndemnăm pe sibieni să continue cel puțin câteva săptămâni în aceeași notă de siguranță

Știri de Sibiu, 15.05.2020

Directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Sibiu, dr. Gabriel Budescu, spune că perioada de incertitudine cauzată de pandemia de coronavirus nu se va termina după relaxarea stabilită de autorități începând de vineri și îi îndeamnă pe sibieni ”să continue cel puțin câteva săptămâni în aceeași notă de siguranță”.

“Am trecut printr-o lungă perioadă de incertitudine, perioadă care nu se va termina nici după ce măsurile vor tinde spre o anumită relaxare, ceea ce ne responsabilizează și mai mult. Sibienii sunt cetățeni receptivi, au înțeles necesitatea respectării tuturor recomandărilor autorităților și s-au conformat oricăror cerințe. În vederea îndreptării spre o normalitate, îi îndemnăm să continue cel puțin câteva săptămâni în aceeași notă de siguranță, întrucât distanțarea socială și măsurile de protecție individuală, precum o igienă personală riguroasă sau purtarea măștilor, vor fi cheia spre un viitor fără griji. Cu toții ne dorim să fim sănătoși, alături de cei dragi, iar pentru aceasta, trebuie să stăm ACUM departe unii de alții, pentru a ne putea REVEDEA SĂNĂTOȘI, într-o mare bucurie”, a transmis dr. Gabriel Budescu.

Până vineri, 15 mai, numărul persoanelor confirmate pozitiv cu noul coronavirus în județul Sibiu a ajuns la 440 de persoane, cu 34 de decese cauzate de infecția cu SARS CoV-2.

După două luni de stare de urgenţă instituită la nivel național prin decret prezidenţial, România aplică vineri primele măsuri de relaxare, urmând să fie instituită starea de alertă.

Citeste și: Covid: Dr. Victoria Bîrluţiu, mesaj IMPORTANT despre relaxarea din 15 mai

Citește și: Directorul Muzeului ASTRA despre redeschidere: Adaptabilitatea trebuie să stea în conștiința fiecărui om

Citeste și: Avem nevoie minim de 4 săptămâni să revenim la cum am fost 

Citește și: Chiriac: Vă dorim cât mai repede înapoi în sălile de spectacole, dar nu oricum; Să nu îngreunăm situația doctorilor și a spitalelor! 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Răspunsuri

  1. […] Citește și: Șeful DSP Sibiu: Îi îndemnăm pe sibieni să continue cel puțin câteva săptămâni în aceeaș… […]

  2. […] Citește și: Șeful DSP Sibiu: Îi îndemnăm pe sibieni să continue cel puțin câteva săptămâni în aceeaș… […]

  3. […] Citește și: Șeful DSP Sibiu: Îi îndemnăm pe sibieni să continue cel puțin câteva săptămâni în aceeaș… […]