Proiect: Gratuitate la parcare pentru personalul medico-sanitar din Sibiu

Știri de Sibiu, 20.05.2020

Personalul medico-sanitar din spitalele sibiene, angajații cabinetelor medicale școlare și cei ai Direcției de Sănătate Publică Sibiu vor beneficia și pe durata stării de alertă de gratuite la parcare, potrivit unui proiect de hotărâre ce va fi supus aprobării Consiliului Local Sibiu.

Cei care sunt acum în linia întâi vor beneficia de gratuitate dacă vor avea afișat în bordu mașinii o copie după ecusonul de serviciu.

“Propun prelungirea acestei facilități aprobată inițial pentru perioada stării de urgență. Este un gest neînsemnat ca și costuri, dar important, cred, ca și gest de apreciere pentru medicii sibieni care continuă să lupte pentru pacienți împotriva unui virus care a luat multe vieți în România, inclusiv din rândul personalului medical. Medicii, asistentele și celelalte categorii de personal medical și sanitar trebuie doar să afișeze pe bordul mașinii o copie după ecusonul de serviciu și beneficiază automat de această gratuitate, fără cereri și fără abonamente”, a declarat Astrid Fodor, primarul Sibiului.

Facilitatea se va acorda personalului medico-sanitar din Direcția de Sănătate Publică, Spitalului Clinic Județean de Urgență, Spitalului de Pneumoftiziologie, Spitalului de Psihiatrie “Dr. Gheorghe Preda”, Spitalului Clinic de Pediatrie, Spitalului Militar de Urgență “Dr. Alexandru Augustin”, Spitalului General C.F., Spitalului Polisano și personalului din cabinetele medicale ale grădințelor, unităților școlare și de învățământ superior care este delegat la Direcția de Sănătate Publică a Județului Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.