IPJ Sibiu își reia activitatea cu publicul; Vezi în ce condiții!

Știri de Sibiu, 20.05.2020

Poliția Mediaș și Serviciul Arme din cadrul IPJ Sibiu își reiau activitatea cu publicul, de miercuri, în condiții speciale de siguranță.

”Persoanele care se vor prezenta la ghișeele pentru relații cu publicul vor respecta măsurile adoptate în contextul situației epidemiologice din România pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus și regulile de distanțare socială, fiind obligatorii purtarea măștii și a mânușilor și triajul epidemiologic, procedura constând în controlul temperaturii vizitatorilor la punctele de control acces în incinte, nefiind permisă intrarea persoanelor a căror temperatură corporală depășește 37,3 C”, transmiste IPJ Sibiu.

Potrivit programului stabilit Poliția Municipiului Mediaș și-a reluat activitatea de eliberare a certificatelor de cazier judiciar și a certificatelor de integritate comportamentală. Programul cu publicul este în zilele de miercuri și joi, între orele 10.00 – 12.00.

Serviciul Arme, Explovizi, Substanțe Periculoase, care își desfășurate la reședința I.P.J. Sibiu, va avea program cu publicul astfel, l Luni – vineri: 1000 – 1200; marți și joi: 1400 – 1600.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.